Fanilla.nl
15/7/15 | Posted in Reizen

Deze zomer reisde ik met Tessel en mijn backpack af naar Praag, Wenen en Boedapest. Daar sliepen we in hostels, maakten we gekke dingen mee en ontmoetten we veel nieuwe mensen.

 
Praag

Met de bus reisden we als eerste naar Praag, waar we 14 uur over deden. Daar hingen we de toerist uit, zwommen we in de rivier, en ontmoetten we hele leuke kamergenootjes in het hostel. Ook raakten we in aan de praat met twee professoren uit Amerika die ons mee uit eten namen.

 
Wenen

In Wenen verbaasden we ons over de enorme hoeveelheid museum-waardige gebouwen. Het voelde eigenlijk alsof we in één groot museum waren beland. We ontmoetten er ook een Zweeds meisje via Couchsurfing met wie we naar een foodfestival gingen. Daar aten we voedsel van over de hele wereld.

 
Boedapest

In Boedapest werden we bevriend met twee knettergekke Engelse meisjes, van wie we Engelse slang leerden. We zagen ook onze kamergenootjes uit Praag weer en dat leverde een gekke avond op. Nieuwsgierig? Ik vertel alles in dit filmpje! Hij is wat langer dan normaal, dus hou je vast, daar gaan we…

 
 

Waar gaan jullie heen deze zomer?


Klik hier als je meer reisfilmpjes wil zien en hier voor mijn Youtube-kanaal10 comments

  Sanne-Roos

  (July 15, 2015)

  Superleuk!
  Hoe hebben jullie al die mensen ontmoet dan? Random op straat?
  Dat is echt super cool om dan vervolgens gewoon ‘s avonds spelletjes te doen en zo! En haha jij vertelt sommige dingen zo grappig, haha toen gaf iemand een feestje en gooide met een ei, dat ging niet goed. (beeld van kapot ei) hahahahah zo grappig!
  Maar leuk man! Precies dat badhuis ben ik ook geweest! En die Praag wandeling ook! Leuk leuk man, jaloeeeers 🙂 Hoelang was je nou precies weg? Nu zeker heel moe? Snel afspreken! XXX


  Marieke

  (July 16, 2015)

  Haha ik heb op facebook gereageerd! xx


  meike

  (July 15, 2015)

  hahaha ‘incapabele hond’, daar had ik graag bij willen zijn, superleuk filmpje mariek!!  (July 16, 2015)

  Ahh superleuk filmpje zo! Ik krijg er zelf ook helemaal zin van om op vakantie te gaan. Ik kan me die berg in Praag ook nog wel herinneren, wat een klim is dat in de hitte haha. Maar gelukkig was er toen ook zo’n waterautootje, en het uitzicht is het wel waard! En ik denk dat jullie in Boedapest per ongeluk de communistische tour hebben gekozen? Je hebt er verschillende gratis tours, al duren ze wel allemaal minstens 3,5 uur 😉


  Marieke

  (July 16, 2015)

  Ja dat dacht ik dus ook maar het was niet de communistische tour haha! Misschien dat onze guide normaal alleen die tour gaf ofzo haha……  (July 17, 2015)

  Marieke, wil je asjeblieft presentator worden bij 3 op reis? Wat een geweldig avontuur dit. Echt zo tof dat jullie al die mensen hebben ontmoet en er gezellige dingen mee deden.


  Marieke

  (July 17, 2015)

  Ik ga hierop reageren met heel veel smileys

  😀 😀 😀 🙂 🙂 😀 😀 😀 🙂 🙂  (July 18, 2015)

  Suuuper suuuper leuk! Ik ben al heel vaak in Praag geweest en ik ga deze zomer ook naar Wenen en Boedapest! Ook super leuk dat jullie zoveel mensen hebben ontmoet! Xx


  Marieke

  (July 18, 2015)

  Aah tof! Heel veel plezier! x  (July 19, 2015)

  Ohhh wat een leuk en spontaan filmpje! Ziet er echt uit als een supertoffe vakantie!


Return to Top ▲Return to Top ▲