Fanilla.nl
30/10/14 | Posted in Persoonlijk

Is het een bedroevende discipline? Nee, dat toch niet. Waarom er dan toch alweer een tijd niets online is verschenen, wordt denk ik wel enigszins duidelijk uit dit fotoverslagje. Afgelopen tijd hebben onder andere mijn baantje, cursus journalistiek schrijven, een studentenkrant waar ik voor schrijf en de redactiecommissie van m’n studie me niet zoveel tijd overgelaten om te bloggen. (Oja, ik studeer ook nog!) Maar goed, hieronder een kijkje in mijn leven sinds de zomervakantie…


We beginnen met foto’s die nog uit de tijd van de zomervakantie stammen. Ik was vorige keer gebleven bij het couchsurfen, maar ik ging bijvoorbeeld ook met mama en Emma een paar dagen naar Zeeland. Vanuit daar gingen we onder andere naar het strand en een dagje naar Antwerpen. Daarna kwam Emma nog een nachtje logeren in Utrecht!


Een vriendin uit Groningen kwam langs tijdens de Uitweek, dus dat betekende dat we gingen stappen, maar we hebben ook dit mogen verorberen. Dit is frozen yoghurt van Yoghurt Barn in Utrecht, een aanrader!


De week erna ging ik met de jaarclub een midweek naar een gehucht in België. We hadden een huisje gehuurd en hebben het echt heel leuk gehad, wat je wel aan deze foto kunt zien denk ik… ik moet altijd een beetje lachen als ik hier naar kijk (:


In het laatste weekend van de vakantie gaf Bernadette haar 21-diner. Ik heb er geen foto’s van kwam ik achter, maar dit kaartje wat ik haar gaf is wat mij betreft een mooie beschrijving van haar persoonlijkheid haha!


En ja… toen moest ik er weer aan geloven: de studie. Ik heb dit jaar ontdekt dat de Openbare Bibliotheek heel fijn is om te werken. Van de UB krijg ik de kriebels, hier mag je tenminste praten en eten. En kun je lekkere koffietjes drinken.

Die week werden we ‘officieel’ als jaarclub, jep, na een jaar… Het was lekker officieel met speeches enzo. Helaas waren een paar van ons ziek!


Dit is zo’n leuk winkeltje in Utrecht! Het heet It’s a Present en zit aan de Lijnmarkt.


Sinds dit jaar woont een vriendin uit Groningen bij mij om de hoek. Dit is hoe het er vaak aan toegaat als we besluiten gezond te eten.


Tessel, Nina en ik hadden de eerste acht weken van dit jaar een groepje eerstejaars onder onze hoede. Met dat groepje aten we elke dinsdagavond en dan mixten we met andere groepjes. Wij als ‘mama’s’ moesten zorgen dat iedereen een leuke jaarclub vond bij UMTC en dat is gelukt!


Dit wilde ik al een hele tijd doen: een cursus journalistiek schrijven volgen bij Parnassos. Begin dit jaar besloot ik me in te schrijven en dat was een goede keus: het is heel leerzaam en leuk om eens wat ‘praktijk’ te leren.


Met Esther en Stefanie (studie) ging ik de Malteser-cake van Lekker en Simpel maken. Spoiler alert: na één stukje zit je echt propvol. Met Jacco ging ik shoppen in de Primark!


Ik ben een beetje verslaafd geworden aan koffie in de ochtend geloof ik… En dan het liefst cappuccino met soyamelk en kaneel uit deze beker, hihi. Rechts ging ik met Nina een ijsje halen op het werk van Bernadette.


Lelijke foto, maar dit was zo’n fijn avondje! Bij Tessel op de bank lekker chocoladefonduen en muziek luisteren.


Nina werkt als gids bij de domtoren en ik ging met studievriendinnen mee met een rondleiding, superleuk!

16
And then this happened… Ik ging eten met een oud-buurmeisje die ook sinds kort om de hoek woont en we vonden het wel slim om bevroren bami zo in de magnetron te doen. Niet doen.


Een tijdje terug ging ik naar het concert van The Fray, aah! En daarna een weekendje Amsterdam met papa en Emma <3


Twee shockers dit: links keek ik ‘Love at First Kiss’ met Jacco en we hebben gehuild van de ongemakkelijkheid. Rechts had een andere huisgenoot champignonnesoep opgezet, waarna hij in slaap was gevallen. Het resultaat is dit pannetje en iets met een brandalarm om 3 uur ‘s nachts en boze mensen.


Met vriendinnen ging ik naar het Bockbierfestival in Utrecht. We kwamen tot de conclusie dat Bockbier, uhm, pittig is.
 
Conclusie: de afgelopen maanden waren druk, maar leuk! Het lijkt weer (zoals in elke meet my life) alsof ik niks aan m’n studie heb gedaan. Is wel zo. Echt. Maar hele reeksen foto’s van wetenschappelijke teksten leek me niet zo spannend… Hoe gaat het met jullie?8 comments

  itske

  (October 30, 2014)

  Jaaa leuk mariek 🙂  (October 30, 2014)

  Ziet er heel leuk uit!


  meike

  (October 30, 2014)

  aah wat een leuke dingen allemaal!!  (October 31, 2014)

  Het ziet er echt heel gezellie uit allemaal! Wat heb je lieve mensen om je heen! En frozen yoghurt mmm!
  Liefs, Tessa  (October 31, 2014)

  Aah, wat een leuke maanden heb je gehad 😀 dat journalistiek schrijven lijkt me onwijs leuk, zeg! Ik wil zoiets ook heel graag doen (misschien bij de USVA in Groningen!)


  Christianne

  (November 11, 2014)

  Leuke foto’s! Ziet er gezellig uit 🙂
  Volgens mij zag ik je vorige week samen met Jacco boodschappen doen bij de Rokade! Klopt dat? 😀  (November 11, 2014)

  Haha jaa dat kan kloppen, maar nu weet ik niet hoe jij eruit ziet! Zeg volgende keer maar hoi haha 😀


  Christianne

  (November 11, 2014)

  Haha zal ik doen!


Return to Top ▲Return to Top ▲