Fanilla.nl
9/8/14 | Posted in Persoonlijk

Mijn fotomap puilt uit, want ik heb al sinds juni geen meet my life meer geplaatst! Vandaag dus een overzichtje van wat ik tot nu toe allemaal heb gedaan deze zomer. De foto hierboven is gemaakt tijdens een silent disco op UMTC, wat echt hilarisch was: mensen helemaal los zien gaan op compleet andere muziek dan de muziek die jij hoort was… een nieuwe ervaring.


Juni was ook de maand waarin ik nog even flink moest studeren, want de laatste tentamens stonden voor de deur. Met dank aan fijne pauzes, zoals deze pompoensoep, heb ik alles gehaald! Rechts had ik ook een pauze van het leren, ik had namelijk een koffiecursus van m’n werk. Dit beertje wil ik graag kunnen maken, maar ik moet nog even oefenen…


Aah, toen had de jaarclub plotseling op een dinsdag een mini-surprise party voor mij georganiseerd, voor mijn verjaardag. Ze hadden me met een smoes naar het park gelokt, waar ze mij vervolgens opwachtten met ballonnen, cadeautjes en heel veel lekker eten. SUPER leuk!


Hoe meer van dit soort foto’s ik zie, hoe meer ik me realiseer dat ik nogal aan het soggen was, haha. Dit was een kledingruil- en verkoop in de flat van Esther (studievriendinnetje). Ik heb voor 15 euro een heleboel leuke dingen gekocht.


Het soggen werd erger. Ik ging nu zelfs een schoonmaakrooster maken. Het lekkere weer hielp trouwens ook niet mee, maar gelukkig bedacht onze docent dat we wel buiten college konden hebben, inclusief ijsjes.


Net voor de tentamens hadden we nog het 21-diner van Elise, dat was een gezellige avond met gelukkig mooi weer.


En toen… had ik vakantie! Na mijn laatste tentamens speelde Nederland tegen Chili en gingen we met Ziva tappen in de soos.


De dag erna ging ik touren in de cabrio met Elliott, haha.


Later die week haalde ik samen met Meike Emma op, die op reis is geweest naar Australië en Nieuw-Zeeland. Ik had nog nooit iemand opgehaald op Schiphol en zag helaas minder drama en romantiek dan ik had verwacht, ik vrees dat ik iets teveel naar Hello Goodbye heb gekeken. Maar leuk om Emma op te halen!


Ik had echt een goed leven. Uitgaan met Ziva, heerlijke zalmrisotto eten met Stefanie en Esther en ondertussen alweer de voorbereidingen voor het volgende 21-diner (meer dan de helft van de jaarclub wordt dit jaar 21 haha…). Deze keer maakte ik met Tessel het ’21 boek’!

En ook deze keer was het weer een superleuke avond. We hebben ook nog wensballonnen opgelaten, maar helaas viel die van mij in het water….. laten we hopen dat dat geen slecht voorteken was. Begin juli was ik eerst een weekje in Groningen en verder heb ik veel gewerkt, van het weer genoten en ben ik af en toe uit geweest. Rechts zie je hoe een collega en ik enorm faalden met de kassa….


Een feestje in Groningen, van Nynke, om te vieren dat ook zij terug was van Australie en Nieuw-Zeeland!


De derde week van juli ging ik met een vriendin couchsurfen in Hamburg. Dat houdt in dat je we drie nachtjes mochten slapen bij iemand die in Hamburg woont. Het was echt een hele toffe ervaring en onze host heeft veel verteld over haar eigen reizen, zij heeft echt de hele wereld gezien. De stad zelf viel ons een beetje tegen, maar als je zoekt vind je wel mooie plekjes, zoals hierboven!

 

Wat hebben jullie tot nu toe allemaal uitgevoerd deze zomer?8 comments


  (August 9, 2014)

  Wat een leuke, fijne en gezellige foto’s!  (August 10, 2014)

  Superleuke foto’s!  (August 11, 2014)

  Wat een gezellige foto’s! Ziet er leuk uit!  (August 19, 2014)

  Het lijkt me heel gezellig zo’n jaarclub!


  itske

  (August 20, 2014)

  Leuk mariek!! Ben je binnenkort nog in groningen 🙂 ?


  Isabelle

  (August 23, 2014)

  Hallo
  Ik heb je genomineerd voor de Sunshine blogger award. Meer info vind je hier: http://itsanisabellething.weebly.com/blog/sunshine-blogger-award.

  Kusjes Isabelle  (August 31, 2014)

  Hooi! Dankjewel voor de nominatie, maar ik heb hem al een keertje gedaan 🙂 Maar toch leuk!  (August 31, 2014)

  Hello, What a nice blog, I visit your university City, I like this city 🙂


Return to Top ▲Return to Top ▲