Fanilla.nl
17/11/16 | Posted in Persoonlijk

ik ben terug

Een kleine throwback naar Portugal (links) en Spanje (rechts) deze zomer

 

Hoi iedereen die is blijven hangen, dankjewel daarvoor! Sinds de zomer is er bijzonder weinig gebeurd hier op Fanilla, met als voornaamste reden dat ik wéér gehackt was. Inmiddels is het opgelost en na al deze weken heb ik echt weer zoveel zin om te schrijven!

 

Wat heb ik gedaan de afgelopen tijd?

Een van de redenen waarom dit probleem zo lang speelde, was dat ik heel druk was met andere dingen. Sinds de zomer heb ik mijn bachelor communicatie en ik was al een tijd toe aan een tussenjaar. Mijn grote plan voor dit jaar was om door Zuid-Amerika te gaan reizen, maar dat gaat helaas niet door. Ik heb een geweldig half jaar in Spanje achter de rug, maar mijn portemonnee vond dat iets minder geweldig…

Nadat ik terug kwam uit Granada ben ik daarom op zoek gegaan naar werk. Die zoektocht verliep niet geheel soepel en uiteindelijk vul ik nu mijn werkweek (van ongeveer 40 uur) met verschillende baantjes. Ik werk bij Yoghurt Barn, als interviewer op Schiphol, als schoonmaker en als freelance schrijver van reisteksten. Om het weekend ben ik in België bij de boyfriend en de andere weekenden is hij bij mij. Conclusie: er was even geen ruimte in mijn hoofd voor meer.

 

Maar…

Ik wil weer schrijven! De komende tijd wil ik ook mijn layout aanpassen en de variatie in onderwerpen wat terugbrengen. Daarover binnenkort meer. Daarnaast wil ik alsnog op reis, natuurlijk! De plannen zijn nu:

♥ Eind januari een weekje terug naar Granada met Martijn
♥ Een vriendin en oud-huisgenootje uit Granada bezoeken, die in Athene woont
♥ Een grote reis maken in augustus. Samen met een vriendin ben ik aan het dromen over Indonesië… wordt vervolgd!

 

Ik hoop dat ik naast al het werken toch weer tijd kan maken voor mijn grootste hobby, verhalen maken. Het tussenjaar zet me behoorlijk aan het denken over wat ik wil en ik weet in ieder geval dat reizen en schrijven daar een belangrijke rol in spelen. Ik hoop dat jullie mijn stukjes met plezier zullen lezen!

 

 

liefsm
 

 4 comments


  (November 18, 2016)

  Yaaaay welkom terug girl! Ik ben erg benieuwd naar wat je allemaal voor avonturen gaat beleven en ik ben nog steeds een trouwe volger hoorrrr 😀  (November 18, 2016)

  Welcome back!  (November 18, 2016)

  Welkom terug! 😀  (November 23, 2016)

  Eerste keer dat ik op je blog kijk (ik ben hier via je collega Marieke) en meteen ben je terug haha! Ik ben heel benieuwd naar je verhalen 🙂


Return to Top ▲Return to Top ▲