Fanilla.nl
25/6/14 | Posted in Persoonlijk

at the moment

Oeps… is het zomaar bijna drie weken geleden dat ik iets plaatste. Ik vind een nieuwe ‘at the moment’ wel een goed idee voor vandaag, want op deze manier kan ik jullie in één keer uitleggen waarom ik de laatste tijd zo weinig plaats én hoe het verder gaat! Dus daar gaan we, at the moment I am…

Feeling… opgelucht, want alle tentamens zitten erop en als ik het laatste tentamen niet hoef te herkansen heb ik vakantie! De laatste maand was behoorlijk druk met tentamens en papers en dat verklaart meteen mijn afwezigheid. De studie moest helaas even voor gaan…

Planning… een goede combinatie van bloggen en werken. Zoals ik al vertelde werk ik sinds mei bij Broodnodig in Utrecht en ik merk dat het bloggen hier een beetje onder lijdt. Normaal gesproken was ik in de uren dat ik geen college had vaak bezig met Fanilla, maar nu moet ik in die tijd vaak werken. Ik werk 1 tot 2 dagen in de week, dus de combinatie met bloggen zou prima moeten kunnen. Toch moet ik nog even wennen aan de plotselinge drukte, haha.

Drinking… ijsthee! Een tijdje geleden kreeg ik een pakje met fruitthee van Celestial opgestuurd en vandaag heb ik het eindelijk geproefd, in de vorm van ijsthee. Ik koos voor de frambozensmaak, liet de thee vervolgens afkoelen en voegde er daarna wat stevia, citroen en framboosjes aan toe. Het was even wennen bij de eerste slok (veel minder zoet dan ik had verwacht), maar inmiddels vind ik heel lekker. En het is nog gezond ook, aanrader!


Reading… ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’ van Paulien Cornelisse. Een heel grappig boek met losse verhalen en verwonderingen over taal.

Watching… series! Eenmaal (weer) begonnen met kijken van 90210 kon ik niet meer stoppen. Daardoor keek ik veel te veel afleveringen terwijl ik eigenlijk moest leren… Inmiddels is het laatste seizoen afgelopen en nu ga ik over op Gossip Girl seizoen 4. Hebben jullie nog leuke aanraders?

Wearing… een hoop nieuwe kleren (zoals het jurkje hieronder op de foto), maar ook herontdekte dingen zoals de ‘Afrikaanse’ slippers. Nu ik werk heb ik natuurlijk weer geld om te shoppen en dat bevalt me wel! Oja, ik kocht ook onderstaande nieuwe schoenen.

Wishing/wanting… dat het deze zomer weer wat beter gaat met m’n blog, dat ik veel inspiratie heb en veel leuke dingen ga doen. Ik denk dat ik een vaste dag ga uitkiezen waarop ik een artikel plaats, maar hierover later meer.

Deciding… waar ik naartoe wil op vakantie. Eind juli ga ik een paar dagen weg met een vriendin, maar we weten nog niet waar naartoe (het lijkt ons heel leuk om te couchsurfen). De vakantie met mijn moeder en zusje moet ook nog gepland worden, maar wat al wel vaststaat is een weekje weg met de jaarclub, eind augustus.

Loving… life! Er staan veel leuke dingen op de planning en de inspiratie begint ook weer binnen te stromen, ik ben klaar voor de zomer <3

 

Wat gaan jullie allemaal doen deze zomer?11 comments


  (June 25, 2014)

  Leuk en inspirerend blogje! Fijn dat je tentamens achter de rug zijn!  (June 25, 2014)

  Yay, leuk om te lezen! WANNEER gaan wij partyen in Utrecht Marieke? Ik heb je veel te lang niet gezien!  (June 26, 2014)

  Jaa snel! Inderdaad! En dan moeten floor en marjolein ook komen 😀  (June 25, 2014)

  Ik snap helemaal dat school even voorging! Dat moet ook!
  Liefs, Tessa  (June 25, 2014)

  Wat leuk!!  (June 25, 2014)

  Leuk om weer eens wat van je te lezen 😀 ik heb je echt al heel lang niet gezien, dus dat moet ook maar even toegevoegd worden aan je planning 😉  (June 25, 2014)

  Ziet er een leuk jurkje uit!


  itske

  (June 26, 2014)

  Jaa weer een artikel 🙂 Leuk!!


  Tessa

  (June 29, 2014)

  Pretty little liars is een aanrader super spannend en leuk  (July 12, 2014)

  Oh dat boek is zo leuk. Lang geleden dat ik het gelezen heb, maar ik weet dat ik me er erg mee vermaakt heb.
  Zelfgemaakte ijsthee is zo lekker!


  Sanne-Roos

  (August 14, 2014)

  Tessa, INDERDAAD PRETTY LITTLE LIARS IS HET BESTE EVER! LIEFDE

  en dat boek is inderdaad leuk over taal haha 😉
  En hoe kwam je aan dat pakje fruit of zo ? of hoe maak je dat die ijsthee ?


Return to Top ▲Return to Top ▲