Fanilla.nl
17/3/14 | Posted in Interieur

kijkje in haar kamerDe beste inspiratie voor mijn kamer komt zeker weten van de mensen om me heen. Ik kan nog zoveel uren plaatjes kijkend doorbrengen, maar al die mooie meubels op internet blijven vaak onbereikbaar. Vandaag begin ik daarom  met een nieuwe rubriek, waarbij ik verschillende (studenten)kamers aan jullie laat zien ter inspiratie. We beginnen met de mooie kamer van een vriendin, Meike.


Meike woont net als ik sinds deze zomer op kamers en elke keer als ik op haar kamer kom zie ik weer nieuwe dingen. Wat ik zo tof vind aan haar kamer is de mix tussen modern en ‘oosterse’ details.


Meikes favoriete plek op haar kamer is haar bed en ik kan me daar heel goed iets bij voorstellen. Hoewel volgens mij de helft van de studenten dit bed heeft, is het toch weer anders door de kussens en lampjes.


Deze plankjes vind ik zelf heel leuk, zoiets kan je kamer echt opvrolijken. Ik ga binnenkort ook eens kijken naar posters in zo’n lijst!


Deze kast is vooral de reden waarom ik een beetje een oosters/Aziatisch gevoel krijg bij deze kamer. Zie bijvoorbeeld deze details:


Ik vroeg Meike of er iets in haar kamer is waar ze een speciale herinnering aan heeft. Ze wees me op deze spulletjes uit Sri Lanka, waar ze vorige herfst vrijwilligerswerk heeft gedaan. Vandaar ook de Aziatische invloeden!


Kenmerkend voor Meike: veel bakjes met sieraden en véél fijne Lush-producten.


Hierboven zie je nog wat random hoekjes in de kamer. Het fotograferen van het kledingrek wilde niet zo goed lukken, helaas, want ik vind dat zo tof staan!

Heb jij zelf ook een mooie kamer die je graag wil laten zien? Stuur dan een mailtje naar info@fanilla.nl en wie weet zie je jouw kamer hier binnenkort terug!

 21 comments


  (March 17, 2014)

  Wat een toffe kamer met allemaal van de kleine hoekjes met leuke spulletjes!  (March 17, 2014)

  Superleuk!
  Ik wil mijn kamer nog veranderen. Heb nu een blauwe(!) vloer. Hoe vreselijk!!!  (March 17, 2014)

  Wat een gezellig kamertje. Lekker vrolijk ook.  (March 17, 2014)

  Wat een mooie kamer! Leuke nieuwe rubriek ook!  (March 17, 2014)

  Heel erg leuk! vooral die lichtjes bij je bed zijn erg leuk!
  LIefs, Tessa  (March 17, 2014)

  Wat een leuk idee! Ik vind Meike haar kamer heel leuk en ik ben benieuwd naar de andere kamers die je laat zien 🙂 Dat bed met die lampjes ziet er super gezellig uit.  (March 17, 2014)

  Wat ziet dat er mooi uit!  (March 17, 2014)

  Leuk! Erg fijne kamer, heel gezellig 🙂


  itske

  (March 17, 2014)

  Wat een leuk artikel! en mooie foto’s!


  Mara

  (March 17, 2014)

  Toffe kamer! Vooral die mooie schaaltjes met sierraden zijn een goed idee, was al een tijdje opzoek naar een leuke manier van opbergen.  (March 17, 2014)

  Wat een super leuke kamer zeg 😀 ik vind inderdaad de combi leuk! en aah, love deze rubriek. Kan niet wachten om de volgende te zien.  (March 17, 2014)

  Superleuk! Ik ben zelf ook zo dol op fairylights en andere leuke subtiele details. Ik heb zelf een zwart bed met spijlen, en van die lichtjes staan daar zo lief bij. Net als bij dit bed trouwens (:

  Liefs!


  Cariena

  (March 17, 2014)

  Super leuke kamer! En ik vind dat je er ook hele mooie foto’s van hebt gemaakt. Ik heb hetzelfde bed, die tweepersoons kan. Maar waar laat zij dan haar tweede matras?? Of heeft ze ervoor gekozen om het bed gewoon eenpersoosn te laten? (kan natuurlijk ook :p)


  meike

  (March 18, 2014)

  hoi! mijn tweede matras staat achter mijn bed, want als je ze op elkaar stapelt ziet het er een beetje vreemd uit


  Robin

  (December 8, 2014)

  Hallo, klopt het dat deze kamer te huur staat? Groetjes  (December 8, 2014)

  Haha nee, helaas voor jou…  (March 18, 2014)

  Super leuk om te zien! Mooie kamer heeft Meike!  (March 18, 2014)

  erg gezellig!  (March 19, 2014)

  Leuke kamer! En ik zie Smitten handcreme mmm 🙂  (March 28, 2014)

  Wat een mooie kamer!


  Sanne-Roos

  (August 14, 2014)

  Je kan mooie foto’s maken!


Return to Top ▲Return to Top ▲