Fanilla.nl
15/1/14 | Posted in Inspiratie

Vandaag heb ik opnieuw een lijstje voor jullie met leuke blogposts van andere bloggers. Op deze manier zet ik af en toe een aantal bloggers in het zonnetje door middel van een leuke of inspirerende blogpost die ze hebben gemaakt. Kijk maar mee!

 

1. DIY ‘time flies’ butterfly clock

leuke blogposts van anderen

Al komt het er bij mij eigenlijk nooit van dat ik DIY’s ook daadwerkelijk ga uitvoeren, ik vind het toch leuk om ernaar te kijken. Dit idee van Mr. Kate vind ik zo cool!

 

2. Living the student life without ever being broke again


Tsja, ik vrees dat ik mezelf wel onder de arme studentjes kan rekenen en daarom vind ik geldbespaar-tips altijd leuk. Ook constant blut? Misschien heb je dan wat aan deze tips van Frauke.

 

3. Foodies voor als je geen keukenheld bent


Wil je vaker koken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Marjolein helpt je op weg!

 

4. Doe ‘t zelf: linnen tote bags bedrukken


Deze blogpost is al wat ouder, maar daarom niet minder leuk. Merel laat zien hoe je iets doet wat ik al heel lang een keertje wil proberen: linnen tote bags bedrukken met leuke prints.

 

5. Borden waar je blij van wordt


Op de feel good blog van Nancy zag ik laatst dit leuke artikeltje over gekke en opvallende borden op straat. Kan niet anders dan dat je hier even blij van wordt. Dit zouden meer restaurants/café’s moeten hebben.

 

6. Soesja’s top #5 lokale winkeltjes in Amsterdam

Soesja liet een tijdje geleden haar top 5 van lokale winkeltjes zien in Amsterdam. Leuk om zo de wat kleinere winkeltjes te ontdekken!

 

7. Italiaanse quinoa salade


De blog van Ninian heb ik eigenlijk pas kort geleden ontdekt, maar ik vind het echt een aanrader. Ze plaatst veel gezonde receptjes en haar eten ziet er altijd zo goed uit! Deze Italiaanse salade met quinoa (jaja, daar heb je ‘m weer) wil ik zeker nog een keer maken. Check haar blog Dates & Almonds voor meer leuke recepten.

 

8. De leukste plekken in Thailand


Ik hou van reisverslagjes! Deze tips in Thailand van Maura vind ik dan ook zeker een kijkje waard. Als ik ooit nog naar Thailand ga (en oh yes, dat is zeker de bedoeling), pak ik dit verslagje er weer bij voor inspiratie.

 

9. Carrot cake smoothie

Om aan te sluiten bij de smoothie-gekte die op dit moment overal heerst: Lonneke plaatste laatst een receptje voor een worteltaart-smoothie. Dat klonk mij heel goed in de oren!

 

10. De 5 soorten mannen op Tinder


En als laatste een grappig stukje van Jennie over de verschillende soorten mannen op Tinder (:

 

Zo, dat is wel weer even genoeg leesvoer denk ik zo. Veel plezier met lezen en ik hoor graag of jullie zelf nog aanraders hebben!17 comments


  (January 15, 2014)

  Zitten leuke artikelen tussen! Vooral veel van blogs die ik nog niet ken 🙂 Die ga ik mooi even lezen in m’n lunchpauze straks 😉  (January 15, 2014)

  Wat een leuk artikel! Ik ga ze zeker allemaal nog even bekijken, vooral die tindermannen, haha!  (January 15, 2014)

  Leuk artikel, ik heb verschillende blogposts geopend in een nieuw tabblad!  (January 15, 2014)

  Wauwie, die klok! Dat is echt wel super gaaf en mooi gedaan D:  (January 15, 2014)

  Wat een leuke blogposts!  (January 15, 2014)

  Wow hey, wat leuk dat mijn post hiertussen staat! Dankjewel 🙂 !  (January 15, 2014)

  Ik ga de tweede blog bekijken! 🙂  (January 15, 2014)

  Oeh leuk, nieuwe blogs! Even kijken naar die tips om nooit meer blut te zijn haha.  (January 15, 2014)

  Heb er gelijk 4 bekeken, leuk!  (January 15, 2014)

  Het zijn inderdaad allemaal erg leuke blogposts!  (January 15, 2014)

  Leuk! De meeste blogs kende ik ook niet.  (January 16, 2014)

  Om dat stukje van Jennie heb ik zo hard moeten lachen! Leuk dat je dit deelt, zo’n klok met die vlinders zou ik trouwens nog wel willen hebben haha  (January 16, 2014)

  Hoi Marieke, wat leuk dat mijn Thailand hotspots ertussen staan. Was ook echt zo’n geweldige vakantie. Je moet er zeker eens heen gaan 😉 ik wil zelf ook nog een keer terug, want er valt nog zoveel meer te zien daar. Die carrot cake smoothie ziet er trouwens TE lekker uit. Leuk zo al die inspiratie 🙂  (January 16, 2014)

  Ah wat leuk dat ik er bij sta Mariek, lief!! Ik vroeg me al af hoezo er opeens weer comments op dat artikel kwamen, haha! Wel toevallig dat ik vandaag dat soortgelijke ding over lunchen in DH heb gedaan ^^ Verder vind ik dit ook allemaal erg leuke artikelen, vooral die over eten ghehe!


  Ninian

  (January 17, 2014)

  Hee Marieke,

  Wat super leuk dat mijn recept er tussen staat! Heel erg bedankt voor het grote compliment.
  Erg leuke blog heb je!  (January 18, 2014)

  Echt super leuk dat je mijn artikel er bij hebt gezet, dankjewel!!! 🙂  (January 21, 2014)

  Leuk, voor mij grotendeels onbekende blogs dus nieuw leesmateriaal 🙂


Return to Top ▲Return to Top ▲