Fanilla.nl
10/1/14 | Posted in Hotspots

koko toko
Toen ik een tijdje geleden met een vriendin in Groningen ging lunchen, viel mijn oog op een leuk winkeltje waar ik toevallig langsliep: Koko Toko. Ik ben naar binnengelopen om eens te kijken wat er allemaal werd verkocht en daarvan werd ik nog blijer. Echt een ‘tip in Groningen’, dacht ik. Bij gebrek aan een goede camera maakte ik wat foto’s met mijn telefoon om deze tip met jullie te kunnen delen!

Een klein warenhuisje

Koko is, zoals ze het zelf noemen, een klein warenhuisje. Je vind er dus een heleboel verschillende dingen. Denk aan sieraden en kleding, maar bijvoorbeeld ook (kook)boeken en heel veel andere hebbedingetjes. Op de foto rechts bovenaan zie je hoe de winkel eruit ziet.


In de winkel zijn twee kwijtborden, daarop mag je schrijven waar je blij van wordt. Alleen dat is al leuk, maar als je dit doet krijg je ook een beetje korting. Ik geloof dat het zelfs 20% was!

Ik kan alvast voorspellen dat je heel hebberig gaat worden als je hier een kijkje neemt, er zijn echt veel leuke dingen. Zelf heb ik niks gekocht, maar ben wel van plan om nog een keer terug te gaan. De prijzen vielen me eigenlijk best mee!

Ik vond het heel leuk om eens een kijkje te nemen bij Koko Toko en kan jullie aanraden, als je eens in Groningen bent, dat ook te doen. Je vind de winkel in de Zwanestraat 2-1, in de buurt van de H&M. Ze hebben ook een Facebookpagina trouwens, daar heb ik de eerste drie foto’s vanaf gehaald.

Nu denken veel van jullie vast: leuk hoor, maar Groningen ligt zo’n beetje aan de andere kant van de wereld… Vooruit, volgende keer laat ik jullie een tip in Utrecht zien (:10 comments

  itske

  (January 10, 2014)

  Wat een leuke tip! Dit lijkt me echt een leuke winkel!!  (January 10, 2014)

  Leuke, vrolijke naam 🙂 Ziet er gezellig uit!  (January 10, 2014)

  Wat leuk! Als ik weer eens in Groningen ben ga ik hier zeker eens kijjken!
  Liefs  (January 10, 2014)

  Ha! Die laatste zin! Precies wat ik dacht 😉 Het ziet er wel heel erg leuk uit, misschien neem ik er wel even een kijkje als ik volgende week in Groningen ben! Dat krijtbord (én de korting) is trouwens echt heel leuk bedacht!  (January 10, 2014)

  leuke tip 😀
  ik zal eens kijken als ik in groningen ben ( wat voor mij gelukkig maar 20 minuutjes is hihi )
  xx  (January 10, 2014)

  TOP! Dit lijkt me leuk 😀  (January 10, 2014)

  In Groningen zitten volgens mij heel veel leuke hotspots! Helaas inderdaad een beetje ver.


  Thea

  (January 11, 2014)

  Wat leuk, daar ben ik laatst geweest met een dagje shoppen in Groningen. Leuk winkeltje inderdaad!  (January 12, 2014)

  Jammer genoeg kom ik nooit in Groningen, maar ik ben wel erg benieuwd naar je recommendatie in Utrecht 🙂  (February 9, 2014)

  Op http://www.oogstgroningen.nl nog meer leuks uit Groningen!


Return to Top ▲Return to Top ▲