Fanilla.nl
9/11/13 | Posted in Hotspots

pure frozen groningen

Vandaag laat ik jullie weer één van mijn favoriete plekken in Groningen zien: Pure Frozen! Ik wilde er al een hele tijd iets over schrijven, omdat ik er heel graag en steeds vaker kom. Het is een schattig klein zaakje in het centrum waar ze onder andere cupcakes, frozen yoghurt, macarons en  pofferetjes verkopen. Die kun je meenemen, maar je kunt ook gezellig in de ‘woonkamer’ boven gaan zitten. Ik laat jullie graag wat foto’s zien!

 

Ik maakte de foto’s afgelopen donderdag aan het eind van de middag, toen ik met een frozen yoghurtje ging bijkletsen met een vriendin. Zo ziet Pure Frozen er van buiten uit!

Ik wil alle cupcakes!

Als je naar binnen loopt kan het bijna niet anders dan dat de geweldige cupcakes je opvallen. Ze hebben een heleboel verschillende soorten en de één wil je nog sneller opeten dan de andere. Cheesecake? Carrot cake? Ja, graag!

Frozen yoghurt en poffertjes

Hier zie je het overzicht van wat je allemaal kunt kopen. Met m’n stomme kop ben ik vergeten de frozen yoghurt-toppings op de foto te zetten, maar ik kan vertellen dat er heel wat lekkers tussen zit. Behalve frozen yoghurt kan ik de poffertjes ook aanraden. Koffie is er trouwens ook niet zo duur, voor een Latte Macciato betaal je €2,50. Ik moet toegeven dat ik hier nog nooit iets heb gedronken, omdat ik altijd ben afgeleid… door al dat eten. Ik ga het binnenkort eens proberen!

We kozen deze keer allebei voor frozen yoghurt, ik ging voor een medium met witte chocola en kersen. Hier betaalde ik €2,75 voor. Niet super goedkoop dus,  maar ook niet heel duur. Ik heb het vaak duurder gezien!

Huiskamergevoel

Boven is er dus een soort ‘huiskamertje’ (zo noem ik het altijd, het voelt echt alsof je in een gezellige kamer bij iemand thuis zit), met een aantal tafeltjes, tv en tijdschriften. De tafeltjes bij het raam zijn mijn favoriet, omdat je vanaf daar uitzicht hebt op alle mensen die over straat lopen.

Op dit moment zie je overal door het gebouw dit soort pieten, om alvast in de Sinterklaas-stemming te komen. Ik vind het leuk!

 

Ja, als je in Groningen bent moet je hier zeker eens langsgaan. Je vindt Pure Frozen op de Vismarkt, nummer 6. Voor openingstijden en meer informatie kun je terecht op de site.23 comments


  (November 9, 2013)

  Dat ziet er heel erg lekker uit allemaal!  (November 9, 2013)

  Ziet er superleuk en gezellig uit!

  Keep on bloggin’,
  Summer  (November 9, 2013)

  Aah dat ziet er zo super leuk uit zeg! 😀 de prijzen vallen nog best mee ik heb het wel hoger gezien, haha  (November 9, 2013)

  Zelf kom ik nooit in Groningen maar het ziet er erg gezellig uit!  (November 9, 2013)

  Haha, Groningen is voor mij net te ver weg, maar ziet er heel leuk uit! 🙂  (November 9, 2013)

  Ik heb er ooit een keer een ijsje gegeten, maar die heb ik buiten opgegeten. Ik wist niet dat de woonkamer er ook zit, maar nu wel 🙂 Leukleuk.  (November 9, 2013)

  Daar ben ik ook al eens geweest, tijdens een bloggersmeeting in Groningen! Die frozen yoghurt daar is zooo lekker!
  Liefs  (November 9, 2013)

  Oeeeh dat ziet er echt lekker uit! Helaas is Groningen een beetje ver weg voor mij 🙁


  rosa

  (November 9, 2013)

  hahah ik heb eindelijk bloglovin ‘ontdekt’ (:
  Je moet echt een keer de ijskoffie met caramel proberen daar, die is nog lekkerder dan bij de Starbucks!


  Marieke

  (November 11, 2013)

  Oehh, ik ben benieuwd! Ga het de volgende keer denk ik proberen (:


  Isa

  (March 1, 2016)

  Hoe duur is de ijskoffie caramel daar? Ik moet een onderzoek doen voor school naar verschillende soorten ijskoffie :3  (November 9, 2013)

  Ah wat lekker, en inderdaad niet zo duur! Bij Frozz betaal je voor een medium 4 euro volgens mij 🙁 Ik ben nog nooit in Groningen geweest haha, maar als ik er ooit kom weet ik waar ik als eerste heen moet..  (November 9, 2013)

  Oeh dat ziet er echt heel leuk uit! Die cheesecake cupcake lijkt me heerlijk ^^  (November 9, 2013)

  Je hebt echt een super leuke blog!  (November 9, 2013)

  Oké, het water loopt me in de mond!  (November 9, 2013)

  Klinkt echt super gezellig en lekker:)!
  Ik heb nog nooit iets qua frozen yoghurt gehad
  x  (November 9, 2013)

  Mmm.. die carrotcakejes zien er zó lekker uit (:  (November 10, 2013)

  Dat ziet er erg fijn uit!  (November 11, 2013)

  ik hou van frozen yogurt!


  itske

  (November 11, 2013)

  Heerlijk!  (November 11, 2013)

  Ja dit is echt een heel schattig klein winkeltje, ben er nu ook een paar keer geweest. En wat goddelijk lekker zijn die frozen yoghurt.


  Charlotte

  (November 13, 2013)

  Echt een van mijn favoriete plekken in groningen!


  Milou

  (November 29, 2013)

  Heerlijk late comment, maar toch xD
  Ik denk dat ik na schooltijd binnenkort wel even binnenloop, aangezien ik toch dan via de Grote markt/Herenstraat loop om naar de trein te gaan, een kleine omweg kan er wel bij 🙂


Return to Top ▲Return to Top ▲