Fanilla.nl
4/11/13 | Posted in Beauty, Fashion, Food, Persoonlijk, Reizen

Helaas was het niet mogelijk om de inhoud van mijn site mee te verhuizen. Om toch een klein stukje ‘mee te nemen’, heb ik voor jullie een aantal leuke artikels van mijn oude blog verzameld. Dus hierbij een hele lading van mijn eigen favoriete artikels, voor als je ze nog niet had gelezen of nog een keertje wil bekijken!

leuke oude artikels

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / alle outfits

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / alle recepten

 

 

Deze persoonlijke updates zijn allemaal onderdeel van een serie. Meer dingen die me blij maken kun je hier en hier lezen, meer foto’s zie je hierhier en hier en meer dingen die me bezig hielden zie je hier en hier.

 

 


Bovenstaand artikel is wat ‘diepgaander’ dan de meeste artikelen die ik schrijf. Over zelfacceptatie en blij zijn met wat je hebt. Ik schreef ook een artikel over durven dromen.

Ik strikte drie jongens die jullie graag wilden vertellen hoe zij dachten over make-up, nailart en verzorging. Eerder deden we ook al een keer een fashion-editie waarbij ze outfits beoordeelden.

Links laat ik originele cadeautjes zien voor een vriendin, rechts vertel ik hoe mijn ideale leven eruit zou zien…

 

 

Andere leuke plekken die op mijn Travel Wishlist staan zijn bijvoorbeeld Kroatië en Boedapest. Klik hier om het hele lijstje te zien!

Ik interviewde Minke over haar tussenjaar in Zuidoost-Azië en Karen over haar taalcursus in Zuid-Afrika.

Kort geleden kreeg ik het idee om jullie te vertellen over plekken in Groningen en Utrecht waar ik graag kom. Ik schreef als eerst over de Soepwinkel en er zullen waarschijnlijk nog veel meer hotspots volgen!

 

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om zo’n overzichtje te zien. Mocht je nog meer willen zien, dan staan er natuurlijk nog honderden andere artikels op mijn oude blog (:4 comments

  Marije

  (November 8, 2013)

  Leuk om die artikels terug te lezen! En wat is je site mooi geworden zeg, prachtige lay-out. Gefeliciteerd met je domein!


  Marieke

  (November 8, 2013)

  Dankjewel en dankjewel! Hihi (:  (November 11, 2013)

  Wat super leuk zo’n overzichtje. Ik heb van je recepten een keer de bananen havermout koekjes gemaakt, die staan er nu niet bij maar waren wel erg lekkerr! Liefs


  Marieke

  (November 11, 2013)

  Die staat tussen de filmpjes (: Wat leuk dat je ze ook hebt gemaakt!


Return to Top ▲Return to Top ▲